VIP-sessie

Aan de slag met wat jij nodig hebt om jouw website of online programma af te krijgen

Van denken naar doen!

Je loopt vast met de opmaak van je website, en je moet continu filmpjes via youtube opzoeken hoe je dingen kunt aanpassen, dat kost veel tijd.

Je loopt al zo lang aan te hikken tegen het afronden van je website, je vindt het helemaal niet leuk om te doen. Je kan niet wachten tot je lekker ‘echt’ aan het werk kan en doen waar je goed in bent.
Als je eenmaal draait, wil je dit gaan uitbesteden.
 
In dit geval is een VIP-sessie je ideale oplossing. We gaan korte tijd aan de slag met de belangrijkste pagina’s op je website. Als je aanbod staat, ga je je focussen op inkomsten genereren en doen waar jij goed in bent.

Samen gaan we aan de slag om zoveel mogelijk taken van je to-do-lijst af te strepen. Lukt niet alles? Voor nog openstaande taken krijg je opdrachten, zo simpel dat je ze in no time afrond.

Els
ElsStudio Els
Lees verder
Aanrader! Esther heeft me geholpen met heel veel praktische vragen omtrent mijn online programma. Met name met programma’s als Poppyz, Mailblue en WordPress, maar daarnaast denkt ze ook mee in de stappen die je wil gaan nemen. Energieke meid en fijne sparringspartner!

Hoe werkt het?

Je kunt een VIP-sessie boeken op maandag of donderdag. Daarnaast kun je kiezen voor 1 uur (€125,-) of 2 uur (€200,-).

Ben jij toe aan een versnelling in het bereiken van je droom? Klik dan op de knop hieronder en boek een sessie.

Veelgestelde vragen

De sessie kun je plannen op maandag of donderdag. Wil je weten wanneer ik plek heb in mijn agenda? Kijk dan hier.

Ja dat kan. Als jij een fijne plek hebt of regelt binnen 5 km van metrostation Pijnacker Centrum, kom ik daar graag naartoe om samen aan de slag te gaan.

Sin Mee
Sin MeeStudio Vitale
Lees verder
Esther heeft me heel goed geholpen met de techniek. Waar ik normaal gesproken uren over een klein onderdeel zou hebben gedaan heb ik samen met Esther in no time voor elkaar gekregen. Ook hebben we gekeken welke strategie het beste past bij mijn aanbod. De gecombineerde werkwijze vind ik erg prettig én leerzaam. Een aanrader om met Esther samen te werken!