Voor ondernemers die hun online programma nog niet af hebben

Van denken naar doen!

Kom minstens 80% van de meetings en verdien 50 euro!

Van Denken naar DOEN is een mastermind die ervoor zorgt dat je in 4  maanden je online programma verkoopt. 

* Dit komt door een duidelijk plan dat ik met je maak in een 1-op-1 actiesessie 

Mijn Missie: De menselijkheid terug in online programma’s!
Ik help jou een online aanbod maken waarin hun klanten verbinding ervaren en met elkaar in gesprek gaan,
zodat zij het maximale halen jouw kennis én de kennis en ervaring van alle deelnemers. Samen gaan we van Denken naar Doen.

30 dagen geld terug garantie
Probeer het eerst uit om zeker
te weten dat het bij je past

coaching 1-op-1

Je bent al maanden geleden begonnen met het idee om een online programma te maken en het is nog niet af. Je houdt je niet aan je eigen planning en afspraken die je met jezelf maakt zeg je heel gemakkelijk af.

En nu ben je er klaar voor! Jij wilt doen wat nodig is om je online programma waar te maken.

Dit betekent dat:

Het tijd is om te stoppen om allerlei zaken altijd voorrang te geven in plaats van werken AAN je online programma.

lekker aan het werk

Duidelijkheid maakt een einde aan uitstelgedrag

– Hal Elrod

Hoe werkt het?

Tijdens deze mastermind ga je 4 maanden lang met gelijkgestemde ondernemers werken aan je  online programma. Je gaat aan de slag met wat jij nodig hebt om je programma te durven verkopen. Elke week bedenk je minimaal één taak, die zo overzichtelijk is dat je hem in de 45-60 minuten erna gelijk kunt uitvoeren. Denk aan:

 • Je salespagina maken
 • Uitwerken van een les van je online programma
 • Emails maken die je programma begeleiden

 

Je spreekt de taak hardop uit naar elkaar en helpt elkaar om de taak zo klein te krijgen, dat meteen uitvoeren geen probleem is.

Je tapt in op de energie van de groep, omdat iedereen met hetzelfde doel aan het werk gaat.

Het werken aan je online programma was nog nooit zo leuk en zo effectief!

En ongemerkt werk je aan je zelfvertrouwen, waardoor je straks makkelijker je programma verkoopt.

Wat klanten zeggen

Ik vind het prettig om op een afgesproken vast moment aan de slag te gaan. Samen met andere ondernemers die anders ook alleen in de weer zijn met het maken van een training. Een soort van online kantoor waar je gezamenlijk aan verschillende dingen werkt.

Frederike

De Mastermind zet me aan om effectief tijd in mijn agenda vrij te maken en aan het werk te gaan i.p.v. excuses uit te vinden en uit te stellen

Mieke

Voor mij heeft het heel veel waarde omdat mijn focus beter op de items komt te liggen waar ik eigenlijk aan moet werken. Het stimuleert mij enorm om door te gaan.

Hilde

Esther Bennett

Wie ben ik

Ik ben Esther Bennett en in de afgelopen jaren, als Expert Online Academies bij het team van Simone Levie, heb ik ontdekt hoe ik mensen kan helpen het uitstelgedrag te overwinnen.

Daarnaast heb ik zelf ervaren wat er gebeurt als je je laat leiden door wat je denkt dat een goed idee is, terwijl het niet (meer) iets is waar je heel enthousiast over bent. Hoe het is als je durft te kiezen te gaan doen waar je echt heel blij van wordt.

Door de combinatie van een sterk verdienmodel, een duidelijke ideale klant en een online aanbod waar je enthousiast van wordt, heb ik ervaren dat je weer volop in de flow komt. 

Ik hou ervan als mensen weer helemaal opbloeien, wanneer ze durven gaan staan voor iets waar ze heel blij van worden. Ik geloof dat dat precies is waar je andere mensen de meeste waarde biedt.

Is deze Mastermind  wat jij nodig hebt?

Het is tijd om je droom na te jagen
Kies om op een vast moment te werken aan je online programma

Welke stappen zet je om deel te nemen?

Stap 1

Lees deze pagina goed en bepaal of deze Mastermind is wat jij nodig hebt om je online programma af te krijgen.

Stap 2

Kies of je intensief met mijn aan de slag wilt of dat je voldoende hebt aan de mastemind.

Stap 3

Plan een 1-op-1 actiesessie waarin we jouw ideale verdienmodel bepalen en wat jij nodig hebt om over 4 maanden jouw online programma te durven verkopen.

VIP Accountability

4 maanden intensief aan de slag
5000
 • Start met een VIP-dag
 • Om de week een 1-op-1 sessies van 1 uur
 • 100 euro terug aan het eind van het kwartaal als je 80% van je taken hebt afgerond
 • Maximaal 3 plekken

Van Denken naar Doen

4 maanden mastemind - 888 euro
147 1e maand, daarna 247 euro per maand
 • Start met 1-op-1 om verdienmodel te bepalen
 • 50 euro terug aan het eind van het kwartaal als je 80% van je taken hebt afgerond
 • Elke week me-time voor je bedrijf

Wat kun je verwachten van jouw deelname aan de Van Denken naar Doen Mastermind?

Voor

Je hebt een programma gekocht om je eigen online programma te maken. Je bent nu ruim een jaar verder in tijd, en ben nog niets verder gekomen. Alle plannen die je hebt, wat je allemaal naar buiten wilt brengen, er komt niks van terecht want je blijft steken.
Het voelt alsof je je geld beter in het water had kunnen gooien, dan had je tenminste nog kringetjes gezien.

Je bent aan het werk en thuis komen er steeds dingen tussendoor, waardoor het beetje tijd dat je om naast je 1-op-1 klanten AAN je bedrijf te werken, week na week in het niets lijkt te verdwijnen.

tevreden klant masterplan mastermind

Na

Je bent klaar om je aanbod te verkopen. Je hebt hier voldoende voor gedaan zodat jij vol vertrouwen met je klanten aan de slag kunt. Je laat je niet meer tegenhouden door anderen die je planning in de war gooien. 

Onderweg

Elke week zet jij een stap om je plan te implementeren. Je denkt met andere mee en andere denken mee met jou. Zo helpen we elkaar om SNEL die stappen te zetten die jij nodig hebt om jouw aanbod vol trots te verkopen.

Veelgestelde vragen

3 keer per jaar zijn er een maand lang geen live sessies. In deze periode  krijg je elke week een opdracht waar je mee aan de slag kan (maar niet hoeft!).

Rond de kerstvakantie: van 19 dec t/m 15 jan 2023
Rond de meivakantie.
In de zomervakantie.

Ja dat kan. Je betaalt dan 3 keer €247,-. De eerste termijn wordt meteen afgeschreven. De andere twee na 1 maand en na 2 maanden. Betalen in termijnen kan hier.

Dat kan zeker!

Als iemand anders via jou ook mee gaat doen, ontvang jij 20% de gekozen variant, als dankjewel voor het aandragen. Daarvoor moeten jullie elkaars naam aan mij doorgeven, dan maak ik na de betaling 20% van de naar je over.

Stel je draagt 3 mensen aan, dan verdien jij 424 euro. Je betaalt dan nog maar 283 euro. Dat is minder dan 100 euro per maand.

Stel je draagt 1 VIP-klant aan, dan verdien je 666 euro en doe je bijna gratis mee.

Je start de Mastermind altijd met een 1-op-1 sessie waarin we kijken naar jouw ideale verdienmodel en wat jij nodig hebt om over 4 maanden je aanbod te durven verkopen. Je kunt nadat je de mastermind gekocht hebt hier een afspraak plannen.

Ja natuurlijk! Daarvoor heb ik een VIP-accountablitity-programma. Naast deze Mastermind krijg je om de week een 1-op-1 actiesessie van 1 uur live in Bergschenhoek of online. Je start met een VIP-dag van 11:00 – 16:00 uur op een mooie locatie in Pijnacker. Tijdens de VIP-dag gaan we aan de slag met jouw 3 belangrijkste vragen of werken we jouw verdienmodel compleet uit. Deze VIP-accountability kost €5000 voor 4 maanden. Is dit iets voor jou? Stuur me dan een mailtje: info@estherbennett.nl

Nee de sessies worden niet opgenomen. De kracht zit in aanwezig zijn en in actie komen. In het accountablityverslag kun je zien waar iedereen mee bezig is.

Als je minimaal 80% van de sessies aanwezig bent, krijg je een aanwezigheidsbonus. Dit percentage wordt bepaald aan de hand van het accountabilityverslag. De bonus is 50 euro als je alleen de mastermind doet en 100 euro als je kiest voor VIP-accountability. Ik betaal je na afloop je verdiende bedrag terug.

Wat klanten zeggen

Ik heb besloten om volgend jaar een dag minder te gaan werken in mijn vaste baan, zodat ik meer tijd heb voor mijn eigen bedrijf.

De rest van de vrijdag houd ik voortaan vrij, omdat ik het zonde vind, dat ik elke keer zo lekker in de flow zit en daarna moet stoppen om andere dingen te doen.

VIP Accountability

5000
 • Maximaal 3 plekken

Van Denken naar Doen

147 1e maand daarna 247 euro per maand
 • Elke week me-time voor je bedrijf
Je bent er bijna!
75%

Zet me op de wachtlijst voor Van Denken Naar Doen

Vul alleen nog je gegevens in.

He, wacht even!

Blijkbaar is deze Mastermind nu niets voor jou, anders had je wel op de koopknop geklikt 😁.

Maar je bent hier omdat je hulp zoekt. Heb jij inderdaad 1001 ideeën die ervoor zorgen dat je niet in actie komt en daardoor geld misloopt?

Dan is mijn 1-op-1 actiesessie iets voor jou!

Neem even een kijkje op de bijbhorende pagina en meld je aan als dit een eerste stap is die bij je past.

PS: Als je besluit na de actiesessie om alsnog in de mastermind te stappen, krijg je kosten van de actiesessie terug.