Van Denken naar Doen

Hoe groot is de schade omdat jij je online cursus niet af hebt?

“Ik heb dus niets meer gedaan aan mijn academie.”

“De afgelopen week ben ik niet aan mijn academie toegekomen doordat ik gevraagd werd om…, maar de komende week ga ik echt met mijn academie aan de slag!”

Hoe vaak hoor jij jezelf deze dingen zeggen? In je eentje werken aan je academie is lastig. Er komen altijd dingen tussendoor die op dat moment belangrijker lijken.

Je heb alleen niet voor niets besloten dat je online cursussen wilt verkopen en de afgelopen jaren hebben natuurlijk superduidelijk gemaakt hoe fijn het is als je kunt vertrouwen op online cursussen, omdat die altijd kunnen doorgaan.

Uitstelgedrag is je grootste vijand om je online cursus af te krijgen.

Hoeveel inkomen heb jij gemist, doordat je online cursus niet af is? Een paar honder euro, een paar duizend euro, meer?

Wat doet uitstelgedrag met jou?

Het effect van uitstelgedrag is nog veel groter! Door steeds uit te stellen wat je eigenlijk heel graag wilt – een online programma – voel je je elke keer weer een beetje slechter, omdat het je weer niet gelukt is om aan je online programma te werken. Dit heeft ongemerkt veel effect op je zelfvertrouwen dat je het ooit nog af gaat krijgen. Je lijkt nooit tijd te hebben om aan je online programma te werken.

Tijd om daar verandering in te brengen!

Hoe zorg jij ervoor dat je stopt met uitstellen?

Omdat uitstelgedrag jouw grootste vijand is, is het belangrijk om dat een halt toe te roepen. Daarvoor moet je inzien dat de manier zoals jij tot nu toe hebt gewerkt aan je online cursus, blijkbaar niet de manier is die goed bij je past. Dat de manier waarop jij jouw online cursus hebt bedacht, niet past bij de manier waarop jij het liefste werkt.

Waar je naar op zoek bent is een manier om werken aan je online cursus prioriteit te geven

Daarom kies je voor "Van Denken naar Doen"?

12 weken ga je met gelijkgestemde ondernemers werken aan je online cursus. Elke week bedenk je minimaal één taak, die zo overzichtelijk is dat je hem binnen een uur kunt uitvoeren.

Je tapt in op de energie van de groep, omdat iedereen met hetzelfde doel aan het werk gaat.

Het werken aan je online cursus was nog nooit zo leuk en zo effectief!

En ongemerkt werk je aan je zelfvertrouwen, waardoor je straks ook makkelijker je online programma verkoopt.

Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag

Hoeveel tijd zou je winnen als je zeker wist, dat je binnen 1 dag antwoord hebt op je vraag? Om je uren zoekwerk op youtube te besparen, krijg je 1 keer per werkdag de kans om een vraag te stellen hoe je iets doet. Je vragen stellen doe je binnen een besloten community. Na het stellen van de vraag kun jij rustig verder met andere taken of klanten, omdat je weet dat je op korte termijn antwoord hebt op je vraag. Je mag vragen hoe je iets doet in:

 • Elementor Pro
 • MailBlue
 • Canva
 • Divi
 • Poppyz

Je kunt kiezen uit drie varianten:

Waar en wanneer zijn de groepssessies?

Donderdagmiddag van 13:30 – 15:00 uur via Zoom. Je kunt elke donderdag starten m.u.v. de schoolvakanties (regio midden)

De volgende weken vallen uit ivm schoolvakantie:
Donderdag 2 en 9 mei

Laatste week dat je kunt starten voor de zomervakantie: 18 april 2024. Daarna kun je weer starten in de week van 19 augustus (dag nader te bepalen)

Kies de variant die bij je past

Besloten Community

249
 • 12 weken toegang tot de besloten community
 • Binnen 1 werkdag antwoord op je vraag

Mastermind

600
 • 1-op-1 startgesprek van 1 uur
 • 12 groepssessies
 • Alles van Individueel
Max 8 p.

VIP

3499
 • 12 weken een 1-op-1 sessie van 1 uur
 • Ik werk 3 dagdelen aan jouw to-do lijst
 • maximaal 2 plaatsen

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Voor elke optie kun je kiezen voor 3 (maandelijkse) termijnen. De investeringen zijn in dat geval:

 • Voor de besloten community: 89 euro per maand.
 • Voor de mastermind: 220 euro per maand.
 • Voor VIP: 1200 euro per maand.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je helemaal geen verkopen doet. Als je elke dag 1 gesprek voert, voer je 10 gesprekken. Je krijgt veel vaker een NEE, dan een JA als antwoord (helaas).

Als het goed is heb je na de challenge veel geleerd over gesprekken voeren met je ideale klant. Je kunt na deze twee weken natuurlijk altijd doorgaan met het voeren van gesprekken. Net zolang tot het wel lukt.

Esther Bennett

Wie ben ik

Ik ben Esther Bennett en in de afgelopen jaren, als Expert Online Academies bij het team van Simone Levie, heb ik ontdekt hoe ik mensen kan helpen het uitstelgedrag te overwinnen.

Daarnaast heb ik zelf ervaren wat er gebeurt als je je laat leiden door wat je denkt dat een goed idee is, terwijl het niet (meer) iets is waar je heel enthousiast over bent. Hoe het is als je durft te kiezen te gaan doen waar je echt heel blij van wordt.

Door te helpen kiezen voor een online programma waar je enthousiast van wordt, heb ik ervaren dat je weer volop in de flow komt. De energie die tijdens deze sessies ontstaat, neem je mee, waardoor je ook na de sessie door blijft met je online programma.

Ik hou ervan als mensen weer helemaal opbloeien, wanneer ze durven gaan staan voor iets waar ze heel blij van worden. Ik geloof dat dat precies is waar je andere mensen de meeste waarde biedt.

Plan hieronder je afspraak

Kies hieronder de afspraak die je wilt maken.