3 maanden small group coaching

In 3 maanden je programma online

help meer mensen, verdien meer geld

Wat doe je als je vastloopt in je online ondernemerschap?

Je zag het allemaal zo mooi voor je: met jouw online programma ging je de wereld mooier maken! Je wilde meer mensen helpen én meer geld verdienen, zonder daarvoor harder te moeten werken.

Alleen: je loopt vast in het proces.

 • Je stelt steeds het maken van je video’s uit, waardoor je online programma niet af komt
 • Je loopt vast in alle ideeën die je hebt, waardoor je niet in actie komt
 • Het verkopen van je online programma lukt niet

Daardoor ben je je enthousiasme en je vertrouwen in je droom verloren.

Je verlangt naar het vertrouwen en enthousiasme dat je voelde toen je het idee kreeg om een online programma te maken.

Het geheim van het terugvinden van je vertrouwen en enthousiasme

Vertrouwen en enthousiasme voel je vooral als jij weet dat je van maximale waarde bent voor jouw klanten.

De “normale” manier waarop je geleerd wordt om een online programma, met de volgende onderdelen:

bieden jou niet de kans om maximaal van waarde te zijn. Mensen kunnen wel profiteren van jouw kennis en ervaring, maar jouw grootste kracht: face to face gesprekken, zet je totaal niet in.

Jouw ideale klant heeft belangrijkere behoeften dan jouw kennis en ervaring

Jij wilt jouw klant natuurlijk optimaal in haar behoeften voor zien. En daarbij: je bent het liefste direct met mensen in contact. Niet via video’s en emails.

Je kent je klant en die heeft behoefte aan zich gezien voelen en verbinding.
(iets dat ze niet ervaren door jouw video’s te kijken)

Waar je naar op zoek bent is dus een manier van online ondernemen, die...

Daarom heb ik het traject Van Denken naar Doen gemaakt

In een kleine groep van maximaal 7 ondernemers vind je jouw enthousiasme en vertrouwen voor je online programma terug, zodat je weer helemaal in flow jouw online programma maakt en verkoopt. Je komt 6 keer live online sparren en co-werken,  met in elke sessie ruimte voor persoonlijke aandacht. Daarnaast krijg je 1 live 1-op1 tekentafelsessie waarin we samen een plan maken voor korte termijn acties en een lange termijn strategie.

BONUS: We doen het samen. Ik ondersteun jou tijdens een webinar of online masterclass. Ik bied mentale steun, denk met je mee als het misgaat en geef je feedback, zodat je de volgende sessies vol vertrouwen alleen runt.

De 3 pijlers van het traject - de YCC formule

Pijler 1: You

Op welke manier werk jij het allerliefst en hoe vertaal je dat naar je online programma? Door hiervoor te kiezen, ben jij van maximale waarde voor je klant.

Pijler 2: Client

We gaan op zoek naar jouw ideale klant en de woorden die zij gebruikt. Resultaat: een salespagina die jouw bezoekers maximaal aanspreekt. (Of afschrikt en dat is helemaal ok)

Pijler 3: Connection

Hoe verbind jij maximaal met je klant tijdens het salesproces? Op welke manier help jij jouw klant het maximale uit jouw online programma te halen? Hoe jij je verbindt met je klant, is direct van invloed op de impact die je maakt.

Wat klanten zeggen

Frederike

Ik vind het prettig om op een afgesproken vast moment aan de slag te gaan. Samen met andere ondernemers die anders ook alleen in de weer zijn met het maken van een training. Een soort van online kantoor waar je gezamenlijk aan verschillende dingen werkt.

Mieke

De Mastermind zet me aan om effectief tijd in mijn agenda vrij te maken en aan het werk te gaan i.p.v. excuses uit te vinden en uit te stellen

Hilde

Voor mij heeft het heel veel waarde omdat mijn focus beter op de items komt te liggen waar ik eigenlijk aan moet werken. Het stimuleert mij enorm om door te gaan.

Wat je krijgt

De sessies zijn om de week op maandagochtend van 9:00 – 12:00 uur. De eerste twee uur krijgt iedere deelnemer persoonlijke aandacht. Het laaste uur gaan we co-worken, zodat je gelijk met een kickstart verder gaat. 

We zoomen met zijn tweeën 1 dag helemaal in op jou en jouw online programma. Je gaat naar huis met:

 • Een plan voor jouw salesproces
 • Korte termijn acties
 • Een lange termijn strategie, inclusief verdienmodel

Ik ben aanwezig bij jouw online activiteit, bijvoorbeeld een webinar of een masterclass. Ik sta je mentaal bij, denk met je mee als er iets fout gaat, houd je chat in de gaten en geef je feedback. Zo run jij je online events vol vertrouwen.

Jouw investering

1250 euro, excl BTW
 • 6 Live Online sessies
 • 1 Live dag
 • Bonus: We doen het samen

Veelgestelde vragen

Een Coach call bestaat uit twee delen. We beginnen met individuele coaching van elke deelnemer. Als iedereen geweest is sluiten we af met een uur co-working, waarin je aan de slag gaat met jouw inzichten of to-do-list.

De sessies vinden plaats via Zoom. Om de week op maandagochtend van 9:00 – 12:00 uur. Vanaf 8 mei kun je aansluiten. De data tot de zomervakantie zijn:
22 mei
5 juni
19 juni
3 juli
17 juli

Start je na 8 mei? De eerste sessie na de zomervakantie is op:
28 augustus

De tekentafelsessie kun je plannen op een maandag, donderdag of vrijdag en duurt van 10:00 – 16:00 uur.
Locatie: Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam)

De tekentafelsessie kunnen we ook online organiseren. We komen dan samen via Zoom van 10:00 – 12:00 uur. Je gaat zelf aan de slag of neemt een break en we komen weer samen van 14:00 – 16:00 uur.

Ja dat is mogelijk. We stemmen dan een moment af die in allebei onze agenda’s past. De investering voor een 1-op-1 traject zijn 4997 euro.

Zeker! Je kan ervoor kiezen om in 3 termijnen te betalen. Voor het groepstraject is de investering dan 3 x 333 euro. De eerste termijn betaal je meteen. De 2e en 3e termijn worden steeds een maand later afgeschreven.

Over Esther Bennett

Ik ben Esther Bennett en toen ik in 2018 startte met online ondernemen, was ik meteen verliefd op dat idee. Passief inkomen, werken waar en wanneer je maar wilt en een inkomen dat niet afhankelijk is van het aantal uur dat je werkt, spraken me heel erg aan.

Gaandeweg ontdekte ik dat de manier die ik leerde niet bij me paste: ik hield niet van ebooks lezen of schrijven. Ik werd niet gemotiveerd door het kijken van video’s en het invullen van werkboeken. Ik miste contact met mijn klanten.

Ik ontdekte dat het ook anders kan: online ondernemen met veel interactie met je klanten en tussen je klanten. Dit was de manier die mij aanspreekt.
Toen ik dat ontdekte zag ik de mogelijkheden voor me:

 • Schaalbare producten (Via Zoom kun je een hoop mensen tegelijk van dienst zijn).
 • Werken waar en wanneer je wilt.
 • Impact maken op veel mensen tegelijk.
 • Mijn ‘Zone of Genius’ volledig omarmen: actief met klanten meedenken door persoonlijke gesprekken.

Wil jij ook impact maken met je online programma, terwijl je  echt samen met je klanten werkt? Neem dan contact met me op voor een intakegesprek.

Wil je weten of dit traject is wat jij nodig hebt?

Ben je er helemaal klaar voor om jouw online programma met volle overtuiging en enthousiasme te verkopen? Maar wil je dit wel graag op jouw eigen manier doen, zonder gebruik te maken van trucjes? Dan hebben wij het perfecte programma voor jou!

Ons op maat gemaakte programma is speciaal ontworpen voor kleine groepen en biedt jou de mogelijkheid om authentiek te blijven terwijl je jouw online programma verkoopt. Want wij weten als geen ander dat jouw authenticiteit de sleutel is tot succes.

Ben jij iemand die veel waarde hecht aan de klanten waar je mee werkt? En wil je graag meer mensen helpen en tegelijkertijd meer geld verdienen? Dan is ons programma wellicht de oplossing die jij zoekt.

Ongeacht wat voor soort online programma je hebt, of het nu gaat om gezondheid, financiën, persoonlijke ontwikkeling of iets anders, ons programma kan jou helpen om jouw doelgroep te bereiken en meer mensen te helpen.

Onze kleine groepen bieden persoonlijke aandacht en ondersteuning gedurende het hele programma. We moedigen je aan om vragen te stellen en jouw ervaringen te delen met de groep, zodat we jou kunnen helpen om jouw online programma te verkopen op een manier die bij jou past.

Wij begrijpen dat geen enkel online programma hetzelfde is, en daarom is ons programma op maat gemaakt. Ons doel is om jou te helpen meer mensen te bereiken en meer geld te verdienen met jouw online programma’s.

Dus, ben jij er klaar voor om vol vertrouwen en enthousiasme jouw online programma te verkopen, zonder gebruik te maken van trucjes? Vul dan ons formulier in en ontdek hoe ons op maat gemaakte programma jou kan helpen. Wij staan te popelen om jou te ontmoeten en jou te helpen jouw doelen te bereiken!

Dit is voor jou als:

 • Je een online programma hebt met een minimale waarde van 750 euro
 • Je graag met een kleine groep ondernemers aan de slag gaat om er alles aan te doen om jouw programma te verkopen.
 • Je voelt dat de one-size-fits-all methodes die je tot nu toe hebt gevolgd, niet bij je passen.

Dit is geen verkooptraining, we kijken naar jouw aanbod, doelgroep, salespagina, de woorden van jouw ideale klant en komen samen concreet in actie om jouw online programma te gaan verkopen.

 

Garantie: je verkoopt minimaal 2 keer je online programma, waardoor jij de investering in dit traject hebt terugverdiend, binnen 3 maanden.