Magische Masterminds

Van Denken naar Doen Podcast

Nieuwste aflevering

Van Denken naar Doen
Van Denken naar Doen
Podcast
/
Van Denken naar Doen
Van Denken naar Doen
#109 twee dingen die in mijn podcast veranderen in 2023
/
 • #109 twee dingen die in mijn podcast veranderen in 2023

  #109 twee dingen die in mijn podcast veranderen in 2023

  Jan 26, 2023 • 00:05:00

  In deze podcast deel ik twee dingen die gaan veranderen voor mijn podcast in 2023. Vind je mijn podcast waardevol? Dan vind ik het tof als je een review achterlaat, zodat ik nog meer mensen kan inspireren of met ze mee kan denken door in gesprek te gaan. — Send…

 • #108 In gesprek met Mariska over zichtbaarheid

  #108 In gesprek met Mariska over zichtbaarheid

  Jan 19, 2023 • 00:26:19

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Mariska. Mariska is een paar maanden bezig als online ondernemer en vind het nog spannend om zichtbaarder te worden. Hoewel ze al gegroeid is in de afgelopen maanden, voelt ze dat het tijd is voor een volgende stap. Hoe ik haar help…

 • #107 In gesprek met Naomi de Laat

  #107 In gesprek met Naomi de Laat

  Dec 29, 2022 • 00:29:13

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Naomi over hoe zij kan verkopen via haar website. Het is een mooi gesprek waarin we ontdekken dat we dezelfde kijk hebben op een aantal dingen. Wil je meer weten over Naomi? Neem dan een kijkje op haar website: www.naomis-design.nl of haar…

 • #106 Wat een lekke band mij leerde over mijn kernwaarden en overtuigingen

  #106 Wat een lekke band mij leerde over mijn kernwaarden en overtuigingen

  Dec 22, 2022 • 00:06:51

  Wil jij ook makkelijk leven en ondernemen? Ontdek samen met mij en Winifred jouw echt kernwaarden en eigenwijze strategieën om die te leven. Je leest meer over deze mastermind op www.estherbennett.nl/eigenwijze-strategieën/ — Send in a voice message: https://anchor.fm/magischemastermindpodcast/message

 • #105 3 tips om je kernwaarden te integreren in het leven

  #105 3 tips om je kernwaarden te integreren in het leven

  Dec 15, 2022 • 00:08:05

  Lukt het jou al om je kernwaarden echt in te zetten in je leven? Als dat nog niet zo is, luister dan naar deze podcast waarin ik 3 tips met je deel om dat voor elkaar te krijgen. Wil je meer weten over mijn traject waarin jij leert om je…

 • #104 Hoe ik mijn kernwaarden leef

  #104 Hoe ik mijn kernwaarden leef

  Dec 8, 2022 • 00:10:14

  Leef jij al volgens jouw kernwaarden? In deze aflevering neem ik je mee hoe ik van de week opnieuw naar mijn kernwaarden heb gekeken en welke gewoontes ik daarbij heb bedacht om deze kernwaarden te integreren in mijn leven. Begin 2023 start ik samen met Winnifred Opheij een traject van…

 • #103 In gesprek met Stefanie de Jong over zichtbaarheid

  #103 In gesprek met Stefanie de Jong over zichtbaarheid

  Dec 1, 2022 • 00:29:06

  Stefanie wil naast haar bestaande praktijk ook een online aanbod in de markt zetten. In deze podcast gaan we in gesprek over hoe zij haar nieuwe aanbod kan promoten en hoe ze zichtbaar kan worden, zodat mensen haar leren kennen en haar aanbod gaan kopen. Wil je meer weten over…

 • #102 Ik weet niet wat je met me hebt gedaan

  #102 Ik weet niet wat je met me hebt gedaan

  Nov 24, 2022 • 00:10:14

  In deze aflevering 5 vragen die jij aan jezelf kunt stellen, wanneer je vast zit met (het verkopen van) je online programma. Loop je na het luisteren van deze podcast nog steeds vast? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.estherbennett.nl/. Ik help je graag om het weer helemaal op…

 • #101 Vergeet dit niet als je een online programma gaat maken

  #101 Vergeet dit niet als je een online programma gaat maken

  Nov 17, 2022 • 00:05:33

  Dit belangrijke ingrediënt zorgt ervoor dat jij plezier hebt na het verkopen van je online programma én dat je impact maakt op je klanten. Heb je geen idee hoe jij dit in jouw programma voor elkaar kunt krijgen? Kijk dan op www.estherbennett.nl naar de mogelijkheden hoe ik jou daarbij kan…

 • #100 Terugblikken en vooruit kijken

  #100 Terugblikken en vooruit kijken

  Nov 10, 2022 • 00:11:06

  In deze podcast sta ik stil bij een aantal leuke ontdekkingen als ik terugkijk in mijn kust van podcasts. Ook deel ik twee dingen om naar uit te kijken voor 2023 — Send in a voice message: https://anchor.fm/magischemastermindpodcast/message

Abonneer je op de podcast!

Meld je aan om met mij in gesprek te gaan

Je kunt de podcast ook beluisteren via YouTube.