Magische Masterminds

Van Denken naar Doen Podcast

Nieuwste aflevering

Van Denken naar Doen
Van Denken naar Doen
Podcast
/
Van Denken naar Doen
Van Denken naar Doen
#103 In gesprek met Stefanie de Jong over zichtbaarheid
/
 • #103 In gesprek met Stefanie de Jong over zichtbaarheid

  #103 In gesprek met Stefanie de Jong over zichtbaarheid

  Dec 1, 2022 • 00:29:06

  Stefanie wil naast haar bestaande praktijk ook een online aanbod in de markt zetten. In deze podcast gaan we in gesprek over hoe zij haar nieuwe aanbod kan promoten en hoe ze zichtbaar kan worden, zodat mensen haar leren kennen en haar aanbod gaan kopen. Wil je meer weten over…

 • #102 Ik weet niet wat je met me hebt gedaan

  #102 Ik weet niet wat je met me hebt gedaan

  Nov 24, 2022 • 00:10:14

  In deze aflevering 5 vragen die jij aan jezelf kunt stellen, wanneer je vast zit met (het verkopen van) je online programma. Loop je na het luisteren van deze podcast nog steeds vast? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.estherbennett.nl/. Ik help je graag om het weer helemaal op…

 • #101 Vergeet dit niet als je een online programma gaat maken

  #101 Vergeet dit niet als je een online programma gaat maken

  Nov 17, 2022 • 00:05:33

  Dit belangrijke ingrediënt zorgt ervoor dat jij plezier hebt na het verkopen van je online programma én dat je impact maakt op je klanten. Heb je geen idee hoe jij dit in jouw programma voor elkaar kunt krijgen? Kijk dan op www.estherbennett.nl naar de mogelijkheden hoe ik jou daarbij kan…

 • #100 Terugblikken en vooruit kijken

  #100 Terugblikken en vooruit kijken

  Nov 10, 2022 • 00:11:06

  In deze podcast sta ik stil bij een aantal leuke ontdekkingen als ik terugkijk in mijn kust van podcasts. Ook deel ik twee dingen om naar uit te kijken voor 2023 — Send in a voice message: https://anchor.fm/magischemastermindpodcast/message

 • #99 Wat ik miste in Masterminds en wat ik anders doe

  #99 Wat ik miste in Masterminds en wat ik anders doe

  Nov 3, 2022 • 00:11:14

  In deze aflevering vertel ik hoe ik in mijn mastermind Van Denken naar DOEN dingen anders aanpak, omdat ik dat miste in masterminds waaraan ik zelf heb deelgenomen. Ook deel ik met je wanneer deze mastermind geschikt voor jou is en wanneer niet. Wil jij je na het luisteren van…

 • #98 In gesprek met Gabi van Language Empowers

  #98 In gesprek met Gabi van Language Empowers

  Oct 27, 2022 • 00:36:15

  Gabi helpt andrestaligen om Nederlands te leren. Ze heeft hiervoor een hele mooie manier waarop ze dit doen en wat ze voor haar klanten wil beteken. Zo wil ze onder andere starten met Podcasten. Ze loopt tegen een paar dingen aan om dit van de grond te krijgen en in…

 • #97 In gesprek met Karen en Anne Lies over hun Sister Tribe

  #97 In gesprek met Karen en Anne Lies over hun Sister Tribe

  Oct 17, 2022 • 00:31:53

  Deze podcast is opgenomen tijdens de podcastmarathon van Dutch Media Week. Ik ga in gesprek met Anne-Lies en Karen over hun Sister Tribe en hoe die hun helpt om in actie te komen (of af te remmen) om stappen te zetten in het ondernemerschap. Vond je dit een waardevolle aflevering?…

 • #95 Welke emoties ervaren jouw klanten?

  #95 Welke emoties ervaren jouw klanten?

  Oct 13, 2022 • 00:08:16

  Afgelopen dinsdag had ik een workshop illustreren en hierbij gingen we aan de slag met emoties van je klanten. Hiermee versterkt je de impact van jouw sales. Was deze podcast waardevol voor jou? Wil je hem dan een beoordeling geven in je podcast app, zodat nog meer mensen de waarde…

 • #95 In gesprek met Rosanne Baxum

  #95 In gesprek met Rosanne Baxum

  Oct 6, 2022 • 00:36:29

  Rosanne is business coach en wordt net als ik super enthousiast om mensen te helpen kiezen voor hun vuur. In deze aflevering deelt ze tips hoe zij met haar FUN methode mensen daartoe aanzet. Wil je Rosanne volgen? Dat kan via insta: @rosanneboxum of vraag een strategiesessie aan via https://rosanneboxum.nl/strategiesessie/.…

 • #94 ik heb niet genoeg geld om...

  #94 ik heb niet genoeg geld om...

  Sep 29, 2022 • 00:08:08

  In deze aflevering deel ik drie tips als jij het gevoel hebt, dat je niet genoeg geld hebt voor dat programma waar je eigenlijk graag aan mee wilt doen. Heb je moeite met keuze maken hierin? Neem dan eens een kijkje op www.estherbennett.nl/van-denken-naar-doen — Send in a voice message: https://anchor.fm/magischemastermindpodcast/message

Abonneer je op de podcast!

Een aantal afleveringen kun je ook via YouTube beluisteren: