Virtulele Tekentafelsessie

In 1 dag van 1000 ideeën naar een concreet aanbod,
dat geld, plezier en voldoening oplevert.

Voor coaches die hun aanbod willen uitbreiden
met een online programma

Maak(t) een keuze uit al jouw briljante ideeën

Ben jij een coach boordevol briljante ideeën voor jouw online bedrijf, maar worstel je met het vinden van een concreet aanbod en een helder uitvoeringsplan? Ik begrijp als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om al die ideeën om te zetten in een gestructureerd en succesvol online aanbod.

Hoeveel inkomen heb jij gemist, doordat je geen centimeter vooruit komt? Een paar honderd euro, een paar duizend euro, meer?

Ik zit klaar om jou te helpen je creatieve ideeën om te zetten in tastbare resultaten. Mijn beproefde stappenplan en persoonlijke begeleiding zullen je helpen om focus te krijgen en een duidelijk en effectief aanbod te creëren dat perfect past bij jouw expertise en de behoeften van jouw doelgroep.

De manier waarop ik dit aanpak is een tekentafelsessie. In 1 dag heb jij keuzes gemaakt, knopen doorgehakt en je aanbod helder.

Tijd voor een krachtig en concreet aanbod

We beginnen met een diepgaande analyse van jouw ideeën, doelstellingen en doelgroep. Vervolgens werken we samen om een concreet aanbod te definiëren dat de kern raakt van wat jij te bieden hebt en wat jouw klanten nodig hebben.

Met mijn stappenplan ontwikkel je niet alleen een krachtig aanbod, maar ook een gedetailleerd uitvoeringsplan. Ik neem de tijd om alle stappen helder en haalbaar te maken, zodat je precies weet wat je moet doen om jouw online bedrijf tot een succes te maken.

Na de tekentafelsessieheb je alles overzichtelijk op 1 A4. Op die manier ga je je vol vertrouwen aan de slag met het verkopen van jouw online product of dienst.

Voor wie is de virtuele tekentafelsessie?

Als jij je herkent in het volgende, dan is een plek aan mijn virtuele tekentafel helemaal wat jij nodig hebt:

Zodat je vol energie aan de slag kan met een aanbod waar je helemaal blij van wordt.

Hoe werkt een virtuele tekentafelsessie?

5-6 uur krijg je mijn volledige aandacht en commitment. We nemen een deep dive in jou en je (online) aanbod en werken volgens drie stappen:

 1. Waar sta je nu:
  inzicht in resultaten die de basis zijn voor je online aanbod.
 2. Waar wil je naartoe:
  focus bepalen en keuzes maken
 3. Hoe kom je daar:
  globaal plan maken, doelen en acties bepalen

We ontmoeten elkaar, gedurende de dag, 3 keer via Zoom. Elke sessie duurt 1,5 uur. Tussen de sessies hebben we een pauze van minimaal 1 uur.

Na de Tekentafelsessie weet je precies waar je naartoe gaat en hoe je dat gaat doen. Daarbij nemen we steeds als uitgangspunt de manier van werken die het allerbeste past bij jou, zodat je vol energie gaat aan de slag gaat met je korte termijn acties en lange termijn strategie.

BONUS:

Na afloop kun je me nog twee weken lang benaderen via Whatsapp met je vragen. Ik geef binnen 1 werkdag antwoord, zodat je snel weer verder kunt.

Wat klanten zeggen:

Masterminddag

497
euro
 • 21 en 28 september
 • 3 sessie van 90 min via Zooom
 • In 1 dag een plan om een online pilot groep te starten
 • 3 - 6 deelnemers
 • BONUS Twee weken Whatsapp support

Virtuele Tekentafelsessie

investering
997
euro
 • In 1 dag een concreet aanbod
 • 3 sessie van 1,5 uur via Zoom
 • BONUS Twee weken Whatsapp support
Max 4/mnd

Voor het allerbeste resultaat

Voordat ik je help, wil ik zeker weten dat er een klik is en een tekentafelsessie is wat jij nu nodig hebt. Vraag vrijblijvend een matchgesprek via Zoom aan.

Garantie
Ik ben ervan overtuigd dat deze Tekentafelsessie jou helpt om ervoor te zorgen dat jij de volgende stap kunt zetten in je business.
Ben je niet tevreden, dan krijg je zonder gedoe je investering terug.

Ik heb Esther leren kennen als een behulpzame, krachtige en kordate vrouw, die veel kennis heeft van haar vak en dit op een simpele manier overbrengt, zodat je snel verder kunt. Ze kan wel recht voor z'n raap zijn. Vind ik zelf heel leuk, maar misschien anderen minder.
Marlon
Moeiteloos Helen
Ik was compleet clueless als het gaat om waar ik met mijn bedrijf naar toe wilde. In een uurtje sparren met Esther had ik niet alleen een richting, maar ook mijn doelgroep helder én zoveel inspiratie om verder te gaan. Esther is een topper!
Daphne
Pixel Rebel
Esther dacht met me mee over uitbreiding van online mogelijkheden voor mijn bedrijf. Ze liet me meerdere zaken van een andere kant bekijken en zorgde voor ruimte voor nieuwe ideeën van mijn kant. Heel erg nuttig en helpend. Ze liet me zelf nadenken, maar door het stellen van de juiste vragen hielp ze me meer dan wanneer ik zelf in hetzelfde rondje bleef denken. Echt heel fijn!
Valerie
Geboren Inzicht

Over Esther Bennett

Ik ben Esther Bennett en toen ik in 2018 startte met online ondernemen, was ik meteen verliefd op dat idee. Passief inkomen, werken waar en wanneer je maar wilt en een inkomen dat niet afhankelijk is van het aantal uur dat je werkt, spraken me heel erg aan.

Gaandeweg ontdekte ik dat de manier die ik leerde niet bij me paste: ik hield niet van ebooks lezen of schrijven. Ik werd niet gemotiveerd door het kijken van video’s en het invullen van werkboeken. Ik miste contact met mijn klanten.

Daarnaast waren mijn vele ideeën voor mijn business eerder een handicap dan een zegen. Tot ik ontdekte dat ik niet alle ideeën in mijn bedrijf hoefte de implementeren… 

Ik ontdekte dat het ook online ondernemen niet hoeft te betekenen dat je eindeloos veel mensen zelfstandig door een online programma hoefde te sturen. Dat online ondernemen ook betekent: volop in contact met je klanten aan de slag in maatwerkprogramma’s. Het blijkt dat veel van mijn ideeën een prima oplossing zijn voor iemand anders. Hierbij werk ik vooral vanuit intuïti en jouw reactie op mijn vragen. Daardoor ontdek ik of mijn idee past bij jouw. Dit doe ik net zo lang tot jij het gevoel hebt dat jouw aanbod past als gegoten.

Mijn ‘Zone of Genius’ (uit het boek van Gay Hendricks): actief met klanten meedenken door persoonlijke gesprekken.

Wil jij ook online ondernemen op een manier die past bij wie jij in essentie bent? Plan dan een matchgesprek om te kijken of ik jou daarbij kan helpen.

Veelgestelde vragen

Ja dit kan, Op een andere door jou beschikbaar gestelde locatie binnen 10 km fietsen van Pijnacker Centrum of maximaal een uur reizen met het OV.

Ja dat kan, op twee voorwaarden:

 1. We maken meteen een afspraak voor alle sessies.
 2. Er zit maximaal twee weken tussen twee sessies.

Je kunt de tekentafelsessie over twee of drie dagen verspreiden.

Ja dat kan, op twee voorwaarden:

 1. We maken meteen een afspraak voor alle sessies.
 2. Er zit maximaal twee weken tussen twee sessies.

Je kunt de tekentafelsessie over twee of drie dagen verspreiden.

In bepaalde gevallen kan dit, dit bespreken we dan tijdens het matchgesprek.

Aan het eind van de sessie heb je je aanbod duidelijk. Ben jij geen held met WordPress en gebruik je Divi of Elementor? Dan bouw ik met liefde je salespagina die past bij dit aanbod. De kosten hiervoor bedragen 250 euro voor 1 pagina. Wil je er meer (max 3)? Dan komt er 100 euro per pagina bij. Ik bouw dan binnen een week je salespagina (buiten de schoolvakanties), zodat jij snel je nieuwe aanbod kunt verkopen.

Natuurlijk nemen we sowieso jouw vragen mee. Heb je het vermoeden dat de gekozen stappen daar niet helemaal bij passen? Dan passen we ons plan aan. Het gaat erom dat jij het maximale haalt uit deze dag.

Wil je me eerst nog vragen stellen, voordat je besluit om een gesprek in te plannen? Mail je vragen dan naar info@estherbennett.nl.

Plan hieronder je Matchgesprek