Op basis van vrije betaling

Ik denk graag met je mee

Als gast in mijn podcast

Wil jij een keer te gast zijn in mijn podcast?

Ik denk graag mee met waar jij tegenaanloopt bij de strategie of het afronden van jouw online aanbod. Bijvoorbeeld over jouw online aanbod, de prijs van je aanbod of je doelgroep. Over iets dat je steeds uitstelt, maar wat je eigenlijk wel wilt doen.

In een gesprek van ongeveer 45 minuten, denk ik met je mee en krijg jij tips om weer in beweging te komen. Na deze sessie kom je meteen weer in actie. Je stelt niet meer uit. Je gaat van Denken naar doen.

De sessie neem ik op voor mijn podcast. Heb je zelf ook een podcast? Dan mag je de opname natuurlijk ook in je eigen podcast delen.

In de show notes van de podcast deel ik links naar jouw website en social media, zodat mensen die je interessant vinden makkelijk contact met je kunnen opnemen.

Is dit iets voor jou? Boek hiernaast een sessie.

“I love it when a plan comes together”

– Hannibal (the A team)

Ik wil fulltime ondernemen

Plan een gesprek voor mijn podcast