VIP-sessie

2 uur aan de slag met wat jij nodig hebt om jouw online programma af te krijgen

Van denken naar doen!

Je wilt controleren of je hele proces technisch klopt. Je hebt je salespagina niet af of je twijfelt over je strategie.

Samen gaan we aan de slag om zoveel mogelijk taken van je to-do-lijst af te strepen. Lukt niet alles? Voor nog openstaande taken krijg je opdrachten, zo simpel dat je ze in no time afrond.

Investering €299,-

Esther is belangstellend en enthousiast. Ze stelt goeie vragen om je een stapje verder te laten komen en maakt deze stappen ook heel concreet

Nienke

Krijg je aanbod helder!

Tijdens de sessie via Zoom van twee uur maak je een keuze uit al je ideeën. Je kiest maximaal 4 producten of diensten, die samen jouw succesvolle verdienmodel vormen.

We bepalen welk verdienmodel het beste bij jou en past en uit welke online en offline componenten jouw aanbod bestaat.

Ook bepaal je de prijzen, de aantallen die je wilt verkopen en kijken we of dit genoeg is om jezelf je gewenste salaris te betalen.

Implementatieplan

Als je verdienmodel helder is, maken we samen een praktisch implementatieplan voor de komende 3 maanden.

We kijken welke stappen voor jou haalbaar voelen en wat jij nodig hebt om over maximaal 3 maanden je aanbod te durven verkopen. Denk hierbij aan:

  • salespagina af
  • eerste 3 lessen online programma af
  • betalingssysteem ingesteld

Waar liggen je grootste uitdagingen?
Wat voelt als jezelf een beetje stretchen (dat ga je wél doen) en wat is heel ver uit je comfortzone (dat ga je niet doen).

Ik daag je uit om het beste uit jezelf te halen, waardoor jij het meest waardevol bent voor je klant.

Na deze sessie heb jij

Investering €299,-

Els
ElsStudio Els
Lees verder
Aanrader! Esther heeft me geholpen met heel veel praktische vragen omtrent mijn online programma. Met name met programma’s als Poppyz, Mailblue en WordPress, maar daarnaast denkt ze ook mee in de stappen die je wil gaan nemen. Energieke meid en fijne sparringspartner!
Sin Mee
Sin MeeStudio Vitale
Lees verder
Esther heeft me heel goed geholpen met de techniek. Waar ik normaal gesproken uren over een klein onderdeel zou hebben gedaan heb ik samen met Esther in no time voor elkaar gekregen. Ook hebben we gekeken welke strategie het beste past bij mijn aanbod. De gecombineerde werkwijze vind ik erg prettig én leerzaam. Een aanrader om met Esther samen te werken!
Previous
Next

Veelgestelde vragen

De sessie kun je plannen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Wil je weten wanneer ik plek heb in mijn agenda? Kijk dan hier.

Ja dat kan! Op mijn werkplek aan de Weg en Bos 9 in Bergschenhoek. Stuur me even een mailtje nadat je betaald hebt en de afspraak gepland, dan ontvang ik je graag live.