VIP-sessie

2 uur aan de slag met wat jij nodig hebt om jouw online programma verkoopklaar te krijgen

Van denken naar doen!

Je wilt controleren of je hele proces technisch klopt. Je hebt je salespagina niet af of je moet nog begeleidende emails schrijven.

Je bent bijna zover dat je je online programma kunt verkopen, maar bent te druk om het echt af te maken. En je krijgt geen energie van de taken die nog op je liggen te wachten.

Samen zorgen we dat de belangrijkste taken gedaan zijn en maken we eventueel nog openstaande taken zo simpel dat je ze in no time afrond.

Investering €299,-

Esther is belangstellend en enthousiast. Ze stelt goeie vragen om je een stapje verder te laten komen en maakt deze stappen ook heel concreet

Nienke

Krijg je aanbod helder!

Tijdens de sessie via Zoom van twee uur maak je een keuze uit al je ideeën. Je kiest maximaal 4 producten of diensten, die samen jouw succesvolle verdienmodel vormen.

We bepalen welk verdienmodel het beste bij jou en past en uit welke online en offline componenten jouw aanbod bestaat.

Ook bepaal je de prijzen, de aantallen die je wilt verkopen en kijken we of dit genoeg is om jezelf je gewenste salaris te betalen.

Implementatieplan

Als je verdienmodel helder is, maken we samen een praktisch implementatieplan voor de komende 3 maanden.

We kijken welke stappen voor jou haalbaar voelen en wat jij nodig hebt om over maximaal 3 maanden je aanbod te durven verkopen. Denk hierbij aan:

  • salespagina af
  • eerste 3 lessen online programma af
  • betalingssysteem ingesteld

Waar liggen je grootste uitdagingen?
Wat voelt als jezelf een beetje stretchen (dat ga je wél doen) en wat is heel ver uit je comfortzone (dat ga je niet doen).

Ik daag je uit om het beste uit jezelf te halen, waardoor jij het meest waardevol bent voor je klant.

Na deze sessie heb jij

Investering €299,-

Veelgestelde vragen

De sessie kun je plannen op maandag of donderdag. Wil je weten wanneer ik plek heb in mijn agenda? Kijk dan hier.

Ja dat kan! Op mijn werkplek aan de Weg en Bos 9 in Bergschenhoek. Stuur me even een mailtje nadat je betaald hebt en de afspraak gepland, dan ontvang ik je graag live.