Jouw grootste saboteur is:

De Perfectionist

Als een pauw die zijn veren almaar onieuw mooier eruit wil laten zien, ga jij om met jouw online cursus. Het kan altijd beter of mooier.

Het goede nieuws is dat jij je nooit zorgen hoeft te maken voor een gebrek aan kwaliteit: jouw klant koopt zeker een waardevolle cursus.

De truc is om ervoor te zorgen dat jouw perfectionisme de lancering van je online cursus niet in de weg staat, terwijl de kwaliteit van je cursus (meer dan) goed genoeg is voor het doel dat je wilt bereiken.

Jouw uitstelgedrag staat het lanceren van je online cursus in de weg.

Dit is hoe je daar nu verandering in brengt.

De reden dat je deze quiz gemaakt hebt, is omdat je niet de stappen zet die nodig zijn om jouw droom van je oline cursus waar te maken. Jij wilt de wereld mooier maken met alle kennis en ervaring die je in je hebt. Je bent nu alleen al te lang aan het nadenken over wie nu precies je ideale klant is en welke content je eigenlijk precies in je online cursus wilt stoppen. 

Daarnaast wil je dit graag doen op een manier waarbij je een goede balans hebt tussen je werk en je leven. Je wilt minder uren werken, zodat je tijd over hebt voor je familie, vrienden en hobbies. Zonder minder te gaan verdienen. Ook voel je dat je nu niet voldoende uitgedaagd wordt in je werk en wil je van meer betekenis zijn. Je weet dat je dit in je hebt en dat jouw online cursus hier een belangrijke bijdrage aan levert.

Toen je jouw online programma kocht om te leren hoe je je eigen online cursus maakt, dacht je dat dit voldoende was. Alle support die erbij zat leek meer dan genoeg. Toch heb je nog steeds het gevoel dat je er alleen voorstaat. Dat je niet echt samen met gelijkgestemde ondernemers stappen zet.

Heb je al eens nagedacht om te werken aan jouw online cursus in een Mastermind met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers? Met daarnaast 1-op-1 begeleiding, zodat je zeker weet dat je de stappen zet die nodig zijn om binnen 3 maanden jouw online cursus te lanceren? Dit is namelijk de methode waarmee ik nu de beste successen haal met mijn klanten.

Dus ben jij

Plan dan een afpsraak in. Ik kijk graag samen of mijn programma Van Denken naar Doen ook voor jou de beste oplossing is om binnen 3 maanden zelf klanten te helpen met jouw online programma.

Plan hieronder je afspraak

Tof, je bent klaar voor verandering! Je wilt de stappen zetten die nodig zijn om jouw online cursus te maken. Graag kijk ik of ik je daarbij kan helpen. Kies hieronder de datum en tijd die het beste bij je past.

Liefs Esther