Lees hier meer over mijn vele interesses die mij helpen het beste in jou naar boven te halen.

Mijn belangrijkste kernwaarde is Authenticiteit. Dit maakt dat ik het heel belangrijk vind om met mijn klanten op zoek te gaan naar een manier van werken die past bij wie zij zijn.

Hoe kun jij online ondernemen op een manier die past bij jou?

Ik ga het liefste in gesprek met mijn klanten. Dat is de reden dat mijn eigen online programma’s geen werkboeken bevatten en ik altijd live-sessies doe via Zoom.

Ik zie mijzelf als een echte multi-potential. Ik heb altijd meerdere dingen omhanden. Hierdoor heb ik al heel veel ervaren in mijn leven. Dit helpt mij om passende oplossingen te bedenken voor mijn klanten. Ik kan putten uit heel veel mogelijkheden die ik op mijn reis ben tegen gekomen.

Ik lees iets van 40 boeken per jaar en dit is een stuk minder dan toen ik kind was. Toen las ik meestal 3 boeken per week.

Ik lees graag boeken over ondernemerschap, persoonlijke ontswikkeling en chick-lits.

De golden nuggets neem ik mee voor mezelf en voor mijn klanten.

Een van mijn guilty-pleasures is het kijken van Kerstfilms.  

De relatie die ontstaat tussen twee mensen, die samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Een goede vriendin die het stel een zetje in de goede richting geeft.

Hoe zie ik dit terug in mijn bedrijf?

Ik ben die goede vriendin die jou en je online programma een zetje in de goede richting geeft. Waardoor het wel lukt, in plaats van dat jij opgeeft. Zodat jij en je online programma nog lang en gelukkig samen zijn.

Mijn eerste ervaring was met computers toen ik een jaar of 8-9 was. Ik typte samen met een vriendje allerlei commando’s over, waardoor er strepen op de tv kwamen. Ik vond het magisch.

Het moment dat jij het liefst je laptop uit het raam wilt gooien, is waarschijnlijk het moment dat ik denk: nu wordt het leuk 😍

Wat mij heel erg trekt aan tennissen is de combinatie van strategisch nadenken en lichamelijke beweging. Waar kan ik die bal slaan, zodat ik het de tegenstander moeilijk maak? Hoe kan ik zo slaan, dat mijn partner een goede kans maakt aan het net?

Ik denk graag
out of the box

Van Denken naar Doen

Ben jij een online ondernemer met een Elementor website en ben je benieuwd hoe ik jou moeiteloos transformeer van Denken naar Doen? Klik dan op onderstaande knop voor gratis en betaalde mogelijkheden.