Speciaal voor MPoPpers en Goldies

In 2 dagen van niets naar klaar om je online programma te verkopen

In 3 dagen klaar met de techniek van je Poppyz Academie

Na ruim 3 jaar gewerkt te hebben voor Simone Levie, support ik jou nu via mijn eigen bedrijf.

MPoP Hackathon - Meld je aan voor de wachtlijst

Wil jij snel klaar zijn om je online cursus te verkopen? Zelfs als het onmogelijk lijkt, omdat je nog (bijna) niets hebt staan? Dan is mijn oplossing misschien iets voor jou.

Een MPoP Hackathon, speciaal voor MPoppers en Goldies. In 2 dagen van helemaal niets naar klaar met alle techniek van je academie.

Hoe werkt de MPoP Hackahton?

Elke dag heeft een specifiek thema. Mijn doel is dat je aan het eind van de dag helemaal klaar bent met het onderwerp van die dag.

Elke dag heeft een sessie in de ochtend van 9:00 uur – 12:30 uur. Hier gaan we samen aan de slag en neem ik je stap voor stap mee door alle stappen die nodig zijn om Poppyz te installeren of je Online Programma te maken. Je krijgt voldoende tijd om zelf op je eigen site aan de slag te gaan. (Bij minder dan 3 deelnemers kort ik de ochtendsessie in tot ongeveer 2 uur)

In de middag kun je zelf verder om af te maken waar je mee begonnen bent. Doordat je ’s morgens aan de slag gegaan bent, kun je makkelijk verder. Vragen die je onderweg tegenkomt, spaar je op.

In de middag van 16:00 – 17:00 uur zit ik opnieuw voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zo geef ik je de garantie kan dat ik er alles aan doe, zodat alles aan einde van de dag af is. Op de dag dat we Poppyz installeren, controleren we tijdens deze sessie of alles goed staat.

In mijn in mijn eigen academie heb ik lessen gemaakt waarin precies staat hoe je je maximaal kunt voorbereiden op een sessie.

Dag 1: Poppyz installeren

Aan het eind van de dag ben je klaar om je cursus te gaan maken. Alles is geïnstalleerd en gekoppeld aan Mollie en Mailblue

Je kunt meedoen als je les 1 van module 2 van MPoP hebt afgerond: je hebt een website voor je acadmie met WordPress en SSL.

Dag 2: Cursus maken

Aan het eind van de dag staat de structuur van je online programma, heb je minimaal 1 lespagina gemaakt en heb je een betaallink om je programma te verkopen.

Je kunt meedoen als je de sessie Poppyz installeren hebt gedaan of op een andere manier les 1 en 2 van module 2 van MPoP afgerond hebt.

Door te doen waar jij goed in bent, maak je de wereld een beetje mooier

Aanmelden MPoP Hackathon: Nieuwe datum volgt

Kies hieronder de opties die het beste bij je past. Per dag laat ik maximaal 8 deelnemers toe, zodat ik voldoende tijd heb voor persoonlijke aandacht.

2 dagen

Als je al een salespage hebt of Poppyz geïnststalleerd
199
  • Meedoen met twee sessies
  • Dag 1: Poppyz installeren
  • Dag 2 Cursus maken

1 dag

Kies welke dag het beste bij je past
127
  • Maak een keuze uit alle sessies
  • Dag 1: Poppyz installeren
  • of Dag 2: Cursus maken

Over mij

Mijn naam is Esther Bennett. In 2018 begon ik zelf met MPoP. Door mijn technische achtergrond, beantwoordde ik veel vragen over het bouwen van je academie in de community. Hierdoor mocht ik in 2019 de filmpjes opnemen voor de MPoP academie van Simone.

Van 2020 t/m juni 2023 werkte ik als technische support (naast Matthijs) voor Simone. Nu geef ik ongeveer 1 keer per maand nog een technische call via MPoP Team.

Door mijn jarenlange ervaring met het bouwen van Poppyz-academies en websites en de technische support daarbij, zie ik snel waar het misgaat als er iets niet klopt. Daarnaast heb ik veel inzicht in teksten en strategiën die passen bij hoe jij het liefste werkt en wat goed bij je past.

Ik vind het belangrijk dat je vooral doet waar jij goed in bent en ernergie van krijgt. Daarom help ik jou zo min mogelijk tijd en energie te verliezen aan de techniek en achterkant van je academie en website.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Omdat het voor elke hostingprovider net even anders werkt, kan dit alleen in een VIP-sessie. Ik help je dan met kiezen van het juiste pakket, wordpress installeren (maximaal 2 websites), (gratis) SSL  activeren – let op dit moet je soms apart aanschaffen

Je kunt wachten tot de volgende Hackthon of je kunt een VIP-sessie boeken. Een VIP-sessie van 5 uur (1 dag) is voldoende alles af te krijgen.  Meer over een VIP-sessie lees je hier.

Dan kun je je meedoen met de Academie-check.

In een live meeting via Zoom, kijk ik met je mee in je academie en geef aan of alles goed staat, of dat je nog dingen moet aanpassen.
Je kunt een sessie inplannen op maandag of donderdag. Je ontvangt de link om een afspraak te plannen, nadat je betaald hebt.

Een nakijksessie kost 25 euro, duurt maximaal 1 uur en is met maximaal 3 deelnemers tegelijk. Je kunt een academie-check hier aanschaffen.

Dit is mogelijk met de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een groep van 3 – 8 personen (bijvoorbeeld je buddies of intervisiegroep)
  • Je hebt een locatie met een tv-scherm binnen 30 minuten van Pijnacker centrum. Ik reis met de fiets of het OV.

We plannen dan een apart moment en ik kom met liefde naar jullie toe. 

Na deze 2 dagen is de techniek achter je academie helemaal af. Ook ga je aan de slag met het maken van de inhoud. Daardoor kun je prima zelf verder met het invullen van je online programma. Heb je een stok achter de deur nodig? Meld je dan aan voor 12 weken een schop onder je kont.

Je bent er bijna!
75%

Zet me op de wachtlijst voor de MPoP Hackathon

Vul alleen nog je gegevens in.