In 3 maanden van 1000 ideeën naar 1 succesvol verdienmodel

Van denken naar doen!

Rond 80% van je taken af en verdien 50 euro!

Stop met uitstellen, begin meteen

Dit is een mastermind waarin je een kwartaal lang elke week een concrete, omzetverhogende stap gaat zetten. 

Mijn Missie: Voor het einde van 2025 heb ik 5000 ondernemers begeleid naar het opzeggen van hun baan,
omdat ze voldoende omzet en winst halen uit hun eigen bedrijf.

coaching 1-op-1

Je bent je bedrijf gestart naast je baan in loondienst. Het ondernemerschap bevalt je en smaakt naar meer. Je zou dolgraag je baan opzeggen en volledig leven van je eigen bedrijf. 1-op-1 werken met je klanten levert niet genoeg omzet om je baan op te zeggen.

En nu ben je er klaar voor! Jij wilt doen wat nodig is om je droom waar te maken.

Dit betekent dat:

Het tijd is om te stoppen om allerlei zaken altijd voorrang te geven in plaats van werken AAN je bedrijf.

lekker aan het werk

Het is tijd om je droom na te jagen
Kies ervoor om consistent te werken AAN je bedrijf

Hoe werkt het?

Tijdens deze mastermind ga je een kwartaal lang met gelijkgestemde ondernemers werken aan je bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn: je verdienmodel, je ideale klant, een online programma. Je gaat aan de slag met wat jij nodig hebt om je omzet te verhogen. Elke week bedenk je minimaal één taak, die zo overzichtelijk is dat je hem in de 45-60 minuten erna gelijk kunt uitvoeren.

Je spreekt de taak hardop uit naar elkaar en helpt elkaar om de taak zo klein te krijgen, dat meteen uitvoeren geen probleem is.

Je tapt in op de energie van de groep, omdat iedereen met hetzelfde doel aan het werk gaat.

Het werken aan je bedrijf was nog nooit zo leuk en zo effectief!

En ongemerkt werk je aan je zelfvertrouwen, waardoor je straks makkelijker je aanbod verkoopt.

Wat klanten zeggen

Ik vind het prettig om op een afgesproken vast moment aan de slag te gaan. Samen met andere ondernemers die anders ook alleen in de weer zijn met het maken van een training. Een soort van online kantoor waar je gezamenlijk aan verschillende dingen werkt.

Frederike

De Mastermind zet me aan om effectief tijd in mijn agenda vrij te maken en aan het werk te gaan i.p.v. excuses uit te vinden en uit te stellen

Mieke

Voor mij heeft het heel veel waarde omdat mijn focus beter op de items komt te liggen waar ik eigenlijk aan moet werken. Het stimuleert mij enorm om door te gaan.

Hilde

Esther Bennett

Wie ben ik

Ik ben Esther Bennett en in de afgelopen jaren, als Expert Online Academies bij het team van Simone Levie, heb ik ontdekt hoe ik mensen kan helpen het uitstelgedrag te overwinnen.

Daarnaast heb ik zelf ervaren wat er gebeurt als je je laat leiden door wat je denkt dat een goed idee is, terwijl het niet (meer) iets is waar je heel enthousiast over bent. Hoe het is als je durft te kiezen te gaan doen waar je echt heel blij van wordt.

Door de combinatie van een sterk verdienmodel, een duidelijke ideale klant en een online aanbod waar je enthousiast van wordt, heb ik ervaren dat je weer volop in de flow komt. 

Ik hou ervan als mensen weer helemaal opbloeien, wanneer ze durven gaan staan voor iets waar ze heel blij van worden. Ik geloof dat dat precies is waar je andere mensen de meeste waarde biedt.

Is deze Mastermind  wat jij nodig hebt?

Het is tijd om je droom na te jagen
Kies ervoor om consistent te werken AAN je bedrijf

Welke stappen zet je om deel te nemen?

Stap 1

Lees deze pagina goed en bepaal of deze Mastermind is wat jij nodig hebt om de transitie te maken van denken naar doen.

Stap 2

Bepaal of je intensief met mijn aan de slag wilt of dat je voldoende hebt aan de mastemind.

Stap 3

Meld je aan voor mijn gratis online Masterclass

Stap 4

Betaal voor je keuze en start 19 augustus met de wekelijkse live sessie.

VIP Accountability

3 maanden intensief aan de slag
3333
  • Start met een VIP-dag
  • 3 1-op-1 sessies van 1 uur
  • 100 euro terug aan het eind van het kwartaal als je 80% van je taken hebt afgerond
  • Maximaal 3 plekken

Mastermind

3 maanden mastemind
333
  • 50 euro terug aan het eind van het kwartaal als je 80% van je taken hebt afgerond
  • Gratis deelname aan workshops en sprints
  • Samen groeien
  • Elke week me-time voor je bedrijf

BONUS:

Gratis deelname aan alle workshops en sprints die ik geef.

Tijdens een workshop (1,5 uur) of een sprint (1 week) gaan we vol aandacht met een specifiek onderwerp aan de slag. Je kunt gratis meedoen als je in de mastemind zit, normaal zijn ze 33 euro per stuk.

Wat kun je verwachten van jouw deelname aan de Masterplan Mastermind?

Voor

Je hebt een baan naast je eigen bedrijf. Je struggelt om te werken AAN je bedrijf. Er lijkt nooit tijd te zijn. Je bent aan het werk en thuis komen er steeds dingen tussendoor, waardoor het beetje tijd dat je om naast je 1-op-1 klanten AAN je bedrijf te werken, week na week in het niets lijkt te verdwijenen.

tevreden klant masterplan mastermind

Na

Je hebt het Masterplan voor voldoende omzet uit je eigen bedrijf klaar. Je kent je verdienmodel, je ideale klant en hebt een online aanbod dat bij je past.

Jouw basis voor de omzet die jij nodig hebt om te kunnen leven van je eigen bedrijf.

Onderweg

Elke week voer jij een taak uit die nodig is om je bedrijf te laten groeien en je plan uit te werken. Je denkt met andere mee en andere denken mee met jou. Zo helpen we elkaar om SNEL die stappen te zetten die jij nodig hebt om volledig van je eigen bedrijf te kunnen leven.

Twee keer per kwartaal is er een extra Masterclass, waar jij met focus aan de slag kan om dat deel van je bedrijf nog beter te maken.

Veelgestelde vragen

3 keer per jaar zijn er een maand lang geen live sessies. In deze periode  krijg je elke week een opdracht waar je mee aan de slag kan (maar niet hoeft!).

In de zomervakantie: van 18 juli t/m 21 aug.
Rond de kerstvakantie: van 19 dec t/m 15 jan 2023

Wat leuk dat je zo enthousiast bent dat je iemand anders wilt aandragen!

Als iemand anders via jou ook mee gaat doen, ontvang jij 20% van wat zij betaald, als dankjewel voor het aandragen. Daarvoor moeten jullie elkaars naam aan mij doorgeven, dan maak ik eind van de maand 20% van de betaling naar je over.

21 september: workshop Krijg je aanbod helder.

17 – 21 oktober: Conversations Create Cash Sprint

Ja natuurlijk! Daarvoor heb ik een VIP-accountablitity-programma. Naast deze Mastermind krijg je per kwartaal 3 sessies van 1 uur live in Bergschenhoek of online en een VIP-dag van 10 – 16 uur op een mooie locatie in Pijnacker. Tijdens de VIP-dag gaan we aan de slag met jouw 3 belangrijkste vragen of werken we jouw verdienmodel compleet uit. Deze VIP-accountability kost €3333 voor een kwartaal. Is dit iets voor jou? Stuur me dan een mailtje: info@estherbennett.nl

Nee de sessies worden niet opgenomen of als ik ze opneem is het om je beter te kunnen ondersteunen en blijft de opname voor eigen gebruik. De kracht zit in aanwezig zijn en in actie komen. In het accountablityverslag kun je zien waar iedereen mee bezig is.

Wat klanten zeggen

Ik heb besloten om volgend jaar een dag minder te gaan werken in mijn vaste baan, zodat ik meer tijd heb voor mijn eigen bedrijf.

De rest van de vrijdag houd ik voortaan vrij, omdat ik het zonde vind, dat ik elke keer zo lekker in de flow zit en daarna moet stoppen om andere dingen te doen.

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

VIP Accountability

3333
  • Maximaal 3 plekken

Mastermind

333
  • Elke week me-time voor je bedrijf