Gratis Funneltemplate

De perfecte funnel voor coaches, die weerstand voelen bij het gebruiken van funnels
en wel behoefte hebben aan consistentie.

Importeer de template in jouw ActiveCampaign/ MailBlue, en ga direct aan de slag.

Effectief

Direct duidelijk welke mensen klaar zijn om met jou een volgende stap te zetten

Persoonlijk

Kom snel in contact met je ideale klant

Instructievideo

Duidelijke instructievideo, waardoor jij vandaag nog met deze funnel aan de slag kan

Ik ben Esther Bennett en toen ik in 2018 startte met online ondernemen, was ik meteen verliefd op dat idee. Passief inkomen, werken waar en wanneer je maar wilt en een inkomen dat niet afhankelijk is van het aantal uur dat je werkt, spraken me heel erg aan.

Gaandeweg ontdekte ik dat de manier die ik leerde niet bij me paste: ik hield niet van ebooks lezen of schrijven. Ik werd niet gemotiveerd door het kijken van video’s en het invullen van werkboeken. Ik miste contact met mijn klanten.

Ik ontdekte dat het ook anders kan: online ondernemen met veel interactie met je klanten en tussen je klanten. Dit was de manier die mij aanspreekt.
Toen ik dat ontdekte zag ik de mogelijkheden voor me:

  • Schaalbare producten (Via Zoom kun je een hoop mensen tegelijk van dienst zijn).
  • Werken waar en wanneer je wilt.
  • Impact maken op veel mensen tegelijk.
  • Mijn ‘Zone of Genius’ volledig omarmen: actief met klanten meedenken door persoonlijke gesprekken.

Liefs Esther

Importeer vandaag nog de gratis template

Stop geen energie in pogingen om mensen van je te laten houden.
Haal energie uit mensen die dat al doen.

– Omdenken