Gratis Funneltemplate

Je weggever is af, gefeliciteerd! Je bent alleen nog bezig met je online cursus.  Je stelt het delen van je weggever daarom uit, je wilt eerst je cursus afmaken, zodat je daarna je dubbel kunt neerzetten.

ZONDE!

Je kunt nu prima je weggever delen en in gesprek gaan met mensen die nu al op jouw super powers zitten te wachten.

Daarom heb ik de perfecte funnel gemaakt voor online ondernemers van wie de online cursus nog niet af is.

De funnel scheidt het kaf van het koren en brengt de aanvragers van jouw weggever, die NU klaar zijn om met je te werken, automatisch met je in contact.

Importeer de template in jouw MailBlue, en ga direct aan de slag.

Effectief

Direct duidelijk welke mensen klaar zijn om met jou een volgende stap te zetten

Persoonlijk

Kom snel in contact met je ideale klant

Instructievideo

Duidelijke instructievideo, waardoor jij vandaag nog met deze funnel aan de slag kan

Ik ben Esther Bennett en toen ik in 2018 startte met online ondernemen, was ik meteen verliefd op dat idee. Passief inkomen, werken waar en wanneer je maar wilt en een inkomen dat niet afhankelijk is van het aantal uur dat je werkt, spraken me heel erg aan.

Gaandeweg ontdekte ik dat de manier die ik leerde niet bij me paste: ik hield niet van ebooks lezen of schrijven. Ik werd niet gemotiveerd door het kijken van video’s en het invullen van werkboeken. Ik miste contact met mijn klanten.

Ik ontdekte dat het ook anders kan: online ondernemen met veel interactie met je klanten en tussen je klanten. Dit was de manier die mij aanspreekt.
Toen ik dat ontdekte zag ik de mogelijkheden voor me:

  • Schaalbare producten (Via Zoom kun je een hoop mensen tegelijk van dienst zijn).
  • Werken waar en wanneer je wilt.
  • Impact maken op veel mensen tegelijk.
  • Mijn ‘Zone of Genius’ volledig omarmen: actief met klanten meedenken door persoonlijke gesprekken.

Liefs Esther

Importeer vandaag nog de gratis template

Stop geen energie in pogingen om mensen van je te laten houden.
Haal energie uit mensen die dat al doen.

– Omdenken