25 marketingacties bedacht door ChatGPT

In deze video deel ik 25 marketingacties met je die ik ChatGPT voor me heb laten maken op basis van mijn Human Design. Ik had namelijk ooit een lijst met 25 acties ontvangen, waarvan een deel slecht aansloot bij hoe ik graag werk. Met dit experiment wilde ik ontdekken of ik door ChatGPT een lijst te laten maken, ik de acties makkelijker ga uitvoeren, omdat ze beter passen bij mij. Bij elke acties vertel ik ook waarom ik denk dat het een actie is die bij me past en of ik hem daarom ga gebruiken. Aan het eind van de video deel ik de ChatGPT prompt met je die ik heb gebruikt om de lijst te maken. Vind je mijn energie fijn en ben je benieuwd of ik je verder kan helpen op jouw online ondernemersreis? Neem dan eens een kijkje op www.estherbennett.nl/aanbod